Cellulite

Doorgaans begint cellulite in de pubertijd door de hormoonschommelingen en komt meestal voor bij meisjes. Het is ook de leeftijd om lekker te snacken, thuis, op school of bij het uitgaan. Vetmoleculen zoeken vetcellen op, waardoor deze gaan uitzetten. De vetcel bereikt zijn max en de vetmoleculen zullen nieuwe vetcellen opzoeken.

Zo krijgen we onze vetophopingen. Hoe langer je wacht, des te moeilijker het is om dat te verbeteren. Sporten en gezond eten, wat je zo veel mogelijk moet blijven doen, doet veel voor het lichaam, maar heeft minder effect op de huid.

De lipomassage-behandelingen met Endermologie zorgen voor een enorm verbeterde stofwisseling zodat je de afvalstoffen sneller kwijt raakt en vetcellen inkrimpen, waardoor de cellulite zal vervagen. Bij mensen met overgewicht verbetert de cellulite vaak al wanneer zij afvallen en is de lipomassage een doeltreffende aanvulling om cellulite nog verder te verbeteren. Doordat Endermologie een behandeling is die is gericht op het bindweefsel, is deze zeer geschikt voor alle mensen met cellulite.

Maak een vrijblijvende afspraak

> Maak een afspraak!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen met Breuseker Medisch.

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

* Verplicht veld