Huidtherapie

Er zijn talloze aandoeningen die huidproblemen veroorzaken. Van acne tot couperose. Daarnaast kunt u last hebben van vervelende littekens of de gevolgen van kanker. Met onze huidtherapie bieden wij talloze mogelijkheden om u hiervoor te behandelen.

Acne behandeling

Acne is een veelvoorkomend, doch vervelend huidprobleem. De huidtherapeuten van Breuseker Medisch helpen u om uw acne onder controle te krijgen met behulp van een persoonlijk behandelplan.

Couperose behandeling

Couperose is een ongevaarlijke maar ontsierende huidaandoening met rode stervormige plekken op wangen, voorhoofd, neus of kin.

Pigment behandeling

Pigmentvlekken komen veel voor en zijn vooral zichtbaar op delen die veelvuldig in de zon komen zoals decolleté, gezicht of de rug van uw hand.

Ontharen

Wat ongewenste haargroei is, is heel persoonlijk. Niet iedereen vindt haargroei in dezelfde mate ongewenst. Er zijn echter situaties waarin overmatige haargroei u hindert en blokkeert in het sociale verkeer.

Goedaardige huidtumoren behandelen

Fibromen zijn goedaardige, kleine gezwellen op de huid. Ze worden ook wel wild vlees of steelwratjes genoemd. Behandeling van fibromen is medisch gezien niet noodzakelijk, maar kan wel wenselijk zijn vanuit persoonlijk oogpunt.

Litteken behandeling

Littekens kunnen ontstaan ten gevolge van brandwonden, acne, striae of een operatie. Ze kunnen een grote invloed hebben op uw zelfbeeld. Daarnaast kunnen littekens ook pijn- en jeukklachten geven.

Camouflage behandeling

Een groot aantal ontsierende huidafwijkingen leent zich voor camouflagetherapie zoals bloedvat-, littekens of pigmentafwijkingen.

Micro needling

Micro needling is een effectieve huidbehandeling met behulp van de Derma-pen die uw huid in de diepte vernieuwt en verfraait, zonder de bovenste huidlagen te beschadigen.

Bindweefselmassage

LPG Endermologie® is een wetenschappelijk bewezen vrijwel pijnloze intensieve bindweefselmassage voor mannen en vrouwen.

“Ervaring palliatieve zorgverlening, wij verlenen de zorg indien geindiceerd, ook aan huis”

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen met Breuseker Medisch.

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

* Verplicht veld