Acne behandeling

Acne is een veelvoorkomend, doch vervelend huidprobleem. De huidtherapeuten van Breuseker Medisch helpen u om uw acne onder controle te krijgen met behulp van een persoonlijk behandelplan. In de meeste gevallen leidt dit tot blijvend zichtbaar resultaat.

Hoe werkt het?

Voordat uw behandelplan begint heeft u eerst een vrijblijvend gesprek met een van onze huidtherapeuten. Zij zal uw huid bekijken en inventariseren welk behandelplan het beste bij u past. Afhankelijk van uw huidconditie zijn er verschillende behandelmethoden mogelijk:

Basisbehandeling

Uw huid wordt grondig gereinigd met hoogwaardige reinigingsproducten en onzuiverheden worden met een speciale techniek handmatig verwijderd. Daarnaast krijgt u een persoonlijk productadvies waarbij u leert hoe u uw huid zo goed mogelijk kunt verzorgen.

Micro needling behandeling

Bij micro needling worden met behulp van de Derma-pen met minuscuul dunne naaldjes vibrerend kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Dit stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine waardoor o.a. (acne-) littekens, rosacea en grove poriën verminderen. Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband van 4 tot 6 behandelingen elke 4 weken te ondergaan. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam met de juiste producten en eens in de paar maanden een behandeling om het resultaat te behouden.

Huidtherapeutische Peeling

Een chemische peeling, zoals de fruitzuurpeeling, TCA peeling of AHA peeling zorgen voor een diepe reiniging van de poriën. Het helpt bij het opheffen van eventuele ontstekingen, oneffenheden of verkleuringen. De peeling versnelt het afschilferings- en cel vernieuwingsproces, waardoor nieuwe verstoppingen of verdikkingen geen kans meer krijgen. De huid voelt gladder en frisser aan en de peeling zorgt voor een egaler huidoppervlak.

Medische Laserbehandeling

Acnelittekens, rode vlekjes en donkere plekken die zijn ontstaan na acne, kunnen aangepakt worden met een medische laser, namelijk de eMatrix. De laser maakt kleine gaatjes in de huid die worden opgevuld met nieuw huidweefsel. (Acne)littekens worden zo van binnenuit opgevuld en zijn minder zichtbaar of verdwijnen zelfs. Ook rode vlekken en pigmentplekjes vervagen.

Consult

Als u een acne behandeling overweegt adviseren wij u een vrijblijvend intakegesprek met één van onze huidtherapeuten. Zij zal uw huid inspecteren en u alles vertellen over de meest geschikte acne behandeling voor u en u voor zover mogelijk informeren over de vergoedingsmogelijkheden van uw zorgverzekeraar.

Voor- en na foto’s

Wilt u ook van uw Acne af?

Maak een afspraak en ontdek uw persoonlijke behandelplan! > Maak een afspraak!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen met Breuseker Medisch.

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

* Verplicht veld