Pigment behandeling

Pigmentvlekken komen veel voor en zijn vooral zichtbaar op delen die veelvuldig in de zon komen zoals decolleté, gezicht of de rug van uw hand. De meeste vlekjes kunnen geen kwaad maar zijn wel storend. Twijfelt u over een plekje? Laat uw huid dan tijdig nakijken.

Behandeling van pigmentvlekken

Als u last heeft van pigmentvlekken kunt u kiezen voor verschillende soorten behandelingen. Na een grondige inspectie van uw huid zal uw huidtherapeut u adviseren welke behandeling voor u het beste is. De behandelingen hebben als belangrijkste doel om uw pigmentvlekken te laten verdwijnen of te doen vervagen. Daarnaast hebben ze een gunstig effect op andere huidproblemen zoals een zwangerschapsmasker of slechte huidtextuur.

Elos-techniek

Met de Elos techniek kunnen we verschillende soorten pigmentaties behandelen zoals donkere pigmentvlekken, zonschade, een zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op het gezicht of lichaam. Deze techniek zorgt er tevens voor dat couperose minder duidelijk zichtbaar wordt.

Chemische peeling

De chemische peeling zorgt voor een diepe reiniging van de poriën. Het helpt bij het opheffen van eventuele ontstekingen, oneffenheden of verkleuringen. De peeling versnelt het afschilferings- en celvernieuwingsproces, waardoor nieuwe verstoppingen of verdikkingen geen kans meer krijgen. De huid voelt gladder en frisser aan en de peeling zorgt voor een egaler huidoppervlak.

eMatrix

Deze therapie maakt gebruik van gefractioneerde bipolaire radiofrequentie. Deze energie maakt diep in de huid minuscule gaatjes, terwijl de rest van de opperhuid intact blijft. Dit zorgt voor een snelle wondgenezing in de diepe huidlaag en de creatie van nieuw, gezond huidweefsel in de gaatjes. Ouderdomsvlekken, zonbeschadigingen, melasma (zwangerschapsmasker) en pigmentvlekken worden hierdoor minder zichtbaar. Bovendien wordt de huid egaler van kleur en beter van structuur. De eMatrix behandeling kan ook voor andere huidproblemen ingezet worden.

Camouflagetherapie

Een groot aantal ontsierende huidafwijkingen leent zich voor camouflagetherapie zoals bloedvat-, littekens of pigmentafwijkingen. Door camouflage crème aan te brengen in de kleur van de omliggende huid, valt het kleurverschil in de huid minder op of is zelfs niet meer zichtbaar. Deze crème is water- en veegvast, huidvriendelijk en zeer dekkend. De camouflagemiddelen kunt u zelf toepassen nadat het juiste product en de juiste kleur zijn bepaald.

Consult

Heeft u interesse in een behandeling van pigmentvlekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. Een van onze huidtherapeuten zal uw huid grondig inspecteren en u alles vertellen over de meest geschikte pigment behandeling. Daarnaast geeft ze meteen advies over de vergoedingsmogelijkheden van uw zorgverzekeraar.

Voor- en na foto’s

Maak een vrijblijvende afspraak!

> Maak een afspraak

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen met Breuseker Medisch.

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

* Verplicht veld