Klantwaardering

Voor onze praktijk is de kwaliteit van huidtherapeutische zorg enorm belangrijk. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen zijn klantervaringen onmisbaar. Met behulp van geanonimiseerde vragenlijsten van het meetbureau ‘Qualizorg’ en ‘Google reviews’ hebben wij de ervaringen van onze cliënten met betrekking tot onze kwaliteit en zorgverlening in kaart kunnen brengen. Onder ‘Tevredenheid en Klachten’ kunt u onze beoordeling in Sterren terugvinden.

Qualiview en Google reviews

“Dat zij een talent heeft om op een bedekte en slimme manier andere dingen die moeten veranderen weet te benoemen.”
“Deskundig, discreet en voor mij ook zeer belangrijk is haar humor en genoeg gesprekstof. Ik voel mij echt op mijn gemak bij haar.”
“De huidtherapeut is betrokken, professioneel en onder omstandigheden van corona maatregelen zeer zorgvuldig te werk!”
“Is zeer open en eerlijk. Bespreekt alle vragen.”
“Betrokken, geeft goede tips en heeft een luisterend oor en....er heerst een gezellige sfeer, een betrokken therapeut met wie ik veel kan delen.”
“Bedankt Vera, voor het helpen door je behandelingen en je vriendelijkheid, je ondersteuning en deskundigheid en betrouwbaarheid.. Zo belangrijk als je door een rot periode gaat. Ondanks corona konden de behandelingen doorgaan, dat was heel fijn.”
““Zeer goede oedeemtherapeute en juiste diagnose met de wondroos en behandeling. Compliment.” “Wat snellere reactie op een email.”
“Vriendelijke en deskundige behandeling. Zoekt altijd naar een oplossing of wat de oorzaak kan zijn van de klachten. Prettige benadering naar client.”
“De huidtherapeute luistert goed, stelt vragen, ook als ze bezig is. Zij geeft goede uitleg en voldoende informatie. Stemt eventuele vervolgbehandelingen in goed overleg met mij af. Ik vind het een heel prettig persoon. Ze geeft je alle aandacht en heeft een prettige empathie naar mij als patiënt.”
“Altijd luisterend oor. Goede inschatting van de problemen. Gerichte aanpak. Geweldige persoonlijkheid met dito aanpak??”
“Mijn huidtherapeut is een fantastische therapeute. Ze is erg professioneel, haar kennis is uitgebreid en volgens de laatste ontwikkelingen. Verder is ze enorm empathisch en prettig als persoon en dat is net dat beetje extra. Praktijk is erg schoon en afspraken gaan precies op tijd. Erg tevreden!”

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen met Breuseker Medisch.

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

* Verplicht veld