Over ons

Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie

Breuseker Medisch is een praktijk voor huid- en oedeemtherapie. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van acne, couperose, pigmentvlekken en littekens, maar ook voor ongewenste haargroei, fibromen, huidverstrakking en rimpelbehandeling. Daarnaast bieden we behandelingen voor diverse soorten oedeem en speciale huidtherapie na de behandeling van (borst)kanker.

Erkende praktijk

Onze huidtherapeuten zijn als paramedicus opgeleid aan de erkende hbo-opleiding Huidtherapie. We volgen de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Bij- en nascholingen worden conform de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) gevolgd en onze praktijk is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (StKP). Bovendien hanteren we de algemene voorwaarden voor huidtherapeuten en zijn we erkend door alle zorgverzekeraars.

Voor iedereen

In onze praktijk is iedereen welkom: met en zonder verwijzing. Valt huidtherapie binnen de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering? Dan heeft u vaak een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig om voor een vergoeding in aanmerking te komen. Uw zorgverzekeraar kan u informatie geven over uw specifieke situatie.

Samenwerkingsverbanden

We werken nauw samen met ziekenhuizen en medisch specialisten zoals dermatologen, oncologen, huisartsen, oncologische fysiotherapeuten, diëtisten en leveranciers op het gebied van ambulante compressietherapie.

Persoonlijk met ons kennismaken?

Maak een vrijblijvende afspraak! > Bekijk onze diensten!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen met Breuseker Medisch.

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

* Verplicht veld