Micro needling behandeling

Micro needling is een effectieve huidbehandeling met behulp van de Derma-pen die uw huid in de diepte vernieuwt en verfraait, zonder de bovenste huidlagen te beschadigen. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld waardoor (acne)littekens, rosacea, huidveroudering, striae, grove poriën of pigmentvlekken verminderen.

Hoe werkt het?

Bij de micro needling behandeling maken we gebruik van minuscuul dunne naaldjes, waarmee we vibrerend k leine kanaaltjes in uw huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om de wondgenezing en celdeling te stimuleren. Hierdoor wordt het bindweefsel geprikkeld en worden lichaamseigen collageen en elastine aangemaakt, die zorgen voor een stevigere en gladdere huid. De diepte van de naaldjes is te variëren waardoor zowel oppervlakkige als diepe huidlagen bereikt kunnen worden. We stemmen de diepte van deze naaldjes volledig af op uw specifieke huidprobleem.

Resultaat

Uw huid kan wat rood en gezwollen zijn, met wat puntjes bloed. Dit is volkomen normaal. U zult zien dat de roodheid en eventuele zwelling zeer snel weer wegtrekt. Het natuurlijk herstelproces dat op gang wordt gebracht is een stapsgewijs proces dat tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken worden de resultaten geleidelijk zichtbaar en na 8 weken is de verbetering duidelijk zichtbaar, daarna werkt het proces nog maanden door.

Kuurverband

Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband van 4 tot 6 behandelingen elke 4 weken te ondergaan. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam met de juiste producten en eens in de paar maanden een behandeling om het resultaat te behouden.

Consult

Heeft u een huidprobleem en bent u daarom geïnteresseerd in onze micro needling behandeling? Dan bent u bij ons van harte welkom voor een vrijblijvend consult. In dit eerste consult wordt uw huidprobleem goed bekeken door onze ervaren huidtherapeut en zal zij u uitgebreid vertellen wat een micro needling behandeling voor u kan betekenen.

Maak een vrijblijvende afspraak

> Maak een afspraak!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen met Breuseker Medisch.

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

* Verplicht veld