Belangrijke informatie over het coronavirus

Breuseker Medisch volgt alle berichtgevingen rondom het coronavirus, dat de ziekte COVID-19 kan veroorzaken, op de voet. Er zijn forse maatregelen genomen door het kabinet betreffende het virus.

Het is belangrijk dat we hierbij ons aandeel leveren om ervoor te zorgen dat de verspreiding van het virus zich beperkt en dat we als paramedische zorgverleners veilig ons werk kunnen doen. Waar mogelijk zullen we die zorg digitaal leveren, in voorkomende gevallen wordt er veilige zorg in de praktijk geleverd. Indien er dan ook sprake is van noodzakelijke, reguliere zorg of cosmetische zorg adviseren we u bij behandeling de richtlijn van het RIVM in acht te nemen. 

In onze praktijk zorgen we voor extra hygiƫne door geen handen te schudden en een gepaste afstand van 1,5 meter van elkaar te houden. Daarnaast vragen we u voor de behandeling uw handen te desinfecteren en een handdoek mee te nemen. Wij werken net als altijd met persoonlijke beschermingsmiddelen en wordt de praktijk meerdere keren per dag schoongemaakt.

Bovendien adviseren we u om een mondkapje te dragen in de algemene ruimtes van ons centrum en tijdens de behandeling. Met uitzondering van de behandelingen waarbij in het gelaat behandeld moet worden (dan zo min mogelijk met elkaar praten). Een uitzondering op dit advies zijn kinderen tot en met 12 jaar. Dit is in lijn met het dringende advies van het kabinet om in publieke binnenruimten een mondmasker te dragen.

Bij de entree van de praktijk is een temperatuurmeter geplaatst. Wij verzoeken u vriendelijk voor uw afspraak uw temperatuur te meten. Mocht de meter de melding geven dat u verhoging heeft, dan verzoeken wij u om passende maatregelen te nemen conform de richtlijnen van het RIVM.

Het luchtbehandelingssysteem van onze praktijk zorgt ervoor dat er alleen lucht naar buiten toe wordt afgezogen (er wordt dus geen lucht binnen het gebouw gecirculeerd).

Zoals nu gesteld wordt: blijf thuis wanneer u een of meerdere van de volgende symptomen heeft:

- Neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts vanaf 38 graden; 

- U de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) heeft gehad.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Bezoek www.rijksoverheid.nl/coronavirus of bel naar 0800-1351.

Afspraak annuleren

Wanneer u uw afspraak liever wilt annuleren hebben we daar alle begrip voor. Wij verzoeken u wel vriendelijk dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan uw afspraak telefonisch aan ons te melden via telefoonnummer 010 - 284 97 68 of mail naar info@breusekermedisch.nl.

Blijf op de hoogte

Wij zullen u via onze website en Facebook-site op de hoogte houden van de ontwikkelingen en eventuele wijzigingen aan u mededelen.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande, neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op! Wij zullen dan kijken wat voor u de meest passende oplossing op dit moment is.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen met Breuseker Medisch.

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

* Verplicht veld