Cosmedische Huidtherapie

Huidverstrakking en rimpelbehandeling

Vanaf uw dertigste neemt de elasticiteit van de huid af en wordt de huidtextuur grover. Ook wordt uw huid gevoeliger voor pigmentvlekken, lijntjes en rimpels. Breuseker Medisch helpt u om dit ‘degeneratieproces’ van uw huid zoveel mogelijk te remmen op basis van een persoonlijk huidbehandelplan.

Soorten behandeling van de huid

We kennen in onze praktijk een aantal doeltreffende behandelingen die de huid verstrakken, de rimpels minder diep maken en oneffenheden qua structuur en kleur verminderen. Al deze behandelingen worden door onze partner Cosmetique Totale aangeboden.

Natuurlijke facelift laserbehandeling

eMatrix maakt gebruik van gefractioneerde bipolaire radiofrequentie. Deze energie maakt minuscule gaatjes diep in de huid, terwijl de rest van de opperhuid intact blijft.

Huidverbetering laserbehandeling

De Elosbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen. De speciale Elos-flits zorgt voor een hogere collageenproductie waardoor rimpels vervagen en de huid strakker wordt.

Rimpels en lijnen laserbehandeling

Bent u op zoek naar een veilige en effectieve faceliftmethode zonder injecties en/of ingrijpende operaties? Dan is Matrix IR de juiste oplossing voor u.

Consult

Wilt u ook een huidverstrakking? Maak dan een afspraak met een van onze huidtherapeuten. Zij kan u meteen informeren over de behandelmogelijkheden, de kosten en eventuele vergoedingsmogelijkheden van uw zorgverzekering.

Maak een vrijblijvende afspraak!

> Maak een afspraak

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen met Breuseker Medisch.

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

* Verplicht veld