Cosmedische Huidtherapie

Huidverstrakking en rimpelbehandeling

Vanaf uw dertigste neemt de elasticiteit van de huid af en wordt de huidtextuur grover. Ook wordt uw huid gevoeliger voor pigmentvlekken, lijntjes en rimpels. Breuseker Medisch helpt u om dit ‘degeneratieproces’ van uw huid zoveel mogelijk te remmen op basis van een persoonlijk huidbehandelplan.

Soorten behandeling van de huid

We kennen in onze praktijk een aantal doeltreffende behandelingen die de huid verstrakken, de rimpels minder diep maken en oneffenheden qua structuur en kleur verminderen.

Laserbehandeling

Onze huidtherapeut neemt in een eerste en gratis consult alle laserbehandeling mogelijkheden met u door en stelt een behandelplan op die afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie.

Micro needling

Micro needling is een effectieve huidbehandeling met behulp van de Derma-pen die uw huid in de diepte vernieuwt en verfraait, zonder de bovenste huidlagen te beschadigen.

Bindweefselmassage

LPG Endermologie® is een wetenschappelijk bewezen vrijwel pijnloze intensieve bindweefselmassage voor mannen en vrouwen.

Consult

Wilt u ook een huidverstrakking? Maak dan een afspraak met een van onze huidtherapeuten. Zij kan u meteen informeren over de behandelmogelijkheden, de kosten en eventuele vergoedingsmogelijkheden van uw zorgverzekering.

Maak een vrijblijvende afspraak!

> Maak een afspraak

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen met Breuseker Medisch.

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

* Verplicht veld