Laserbehandeling

U hoeft zich over het maken van de juiste laserbehandeling keuze geen zorgen te maken. Onze huidtherapeut neemt in een eerste en gratis consult alle laserbehandeling mogelijkheden met u door en stelt een behandelplan op die afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie. U kunt zelfs met proefpulsen ervaren hoe uw toekomstige behandeling gaat aanvoelen. Wij geven u graag alvast een indicatie over de beschikbare lasermethoden voor huidverstrakking.

De eMatrix laserbehandeling

eMatrix maakt gebruik van gefractioneerde bipolaire radiofrequentie. Deze energie maakt minuscule gaatjes diep in de huid, terwijl de rest van de opperhuid intact blijft. Dit zorgt voor een snelle wondgenezing in de diepe huidlaag en de creatie van nieuw, gezond huidweefsel in de gaatjes. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen zijn zeer enthousiast over eMatrix. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van uw huid en het gewenste eindresultaat.

De Elos behandeling

De Elos behandeling stimuleert de aanmaak van collageen. De speciale Elos-flits zorgt voor een hogere collageenproductie waardoor rimpels vervagen en de huid strakker wordt. Tegelijkertijd wordt de aanmaak van elastine geactiveerd, wat weer effect heeft op de gelaatscontouren. Het aantal behandelingen en het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van uw huid. In de meeste gevallen is de huidverbetering minimaal 50%. Soms raden we aan om de huid tussen de behandelingen door met een Megapeeling voor te bereiden. Zo kan de Elos-flits de huid nog beter binnendringen. Het is raadzaam om elke vier maanden terug te komen voor een behandeling zodat uw huidconditie op peil blijft.

De fractionele laserbehandeling

Bent u op zoek naar een veilige en effectieve faceliftmethode zonder injecties en/of ingrijpende operaties? Dan is Matrix IR de juiste oplossing voor u. De Matrix IR behandeling zorgt ervoor dat u uw frisse, jeugdige huid op een comfortabele en veilige manier kunt behouden. Deze revolutionaire behandeling vermindert direct rimpels en lijntjes doordat de huid strakker wordt getrokken. Dankzij een sterkere aanmaak van collageen krijgt uw huid een langdurige jeugdige uitstraling. Gemiddeld zijn er drie tot vijf behandelingen nodig, met tussenpozen van vier weken. Voor een optimaal resultaat kunt u de behandeling elk halfjaar herhalen. In bepaalde situaties kan Matrix IR behandeling niet worden uitgevoerd, zoals bij zwangerschap, bepaald medicijngebruik en diverse ziektebeelden. Onze therapeuten informeren u graag over de mogelijkheden van een Matrix IR behandeling in úw situatie.

Consult

Wilt u ook een huidverstrakking? Maak dan een afspraak met een van onze huidtherapeuten. Zij kan u meteen informeren over de behandelmogelijkheden, de kosten en eventuele vergoedingsmogelijkheden van uw zorgverzekering.

Lees meer over onze Cosmedische therapieën

< Lees Meer

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen met Breuseker Medisch.

Bel mij terug

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring.

* Verplicht veld